MINDEN AMI TETŐ!
nyest-ellen.hu
nyest logo
nyestek
home nyestekröl, nyest elleni védekezés, tetöfedés referenciák tetöfedés,nyestkizárás elérhetösége
nyest elleni védelem home
nyest
Hogyan lehet védekezni a nyestek ellen?
másik nyest odaköltözhet, nyestriasztót megszokja a nyest Ma már a boltokban kaphatók csapdák, de ezek kezelése szakértelmet, ügyességet, időt igényel. Nincs garancia arra, hogy egy másik nyest is odaköltözik. Rövid ideig oldódik meg a gondja.
másik nyest odaköltözhet, nyestriasztót megszokja a nyest Szintén vásárolhatók hang- és szagriasztók, amelyek viszont csak az állat első felbukkanásakor hatnak, amikor még csak szemrevételezi a terepet. Egy idő után már megszokja ezeket.
Professzionális megoldás a tetolezárás Tetőlezárás, soha nem tud befészkelni a nyest.
Mit nyújtunk mi?
Professzionális megoldás a tetolezárás Elsősorban a tetőlezárást javasoljuk, hiszen így örökre megoldódik a nyestek beköltözése a padlásra.
Professzionális megoldás a tetolezárás Az árak nagymértékben függnek a tető kialakításától, nagyságától. Ezért fontos a helyszíni szemle.Telefonegyeztetés után kimegyek és felmérem a terepet, csak ezek után tudok árat mondani. Természetesen garanciát vállalok.
Professzionális megoldás a tetolezárás Több csapdát is tudok kihelyezni. Ez nem igazán hatékony. A befogott állatot elviszem és saját élőhelyén szabadon engedem. Az állatok védelmét tiszteletben tartjuk. Az ár a csapda számától és a kihelyezett időtartamtól függ.